Utvecklas i arbetet eller stilla en nyfikenhet?
Vi har kursen för dig!

Vad skulle du, och kanske dina kollegor, vilja lära mer om?

 

Här kan du hitta kurser inom områden som Mindfullness, Diagnostik, Ledarskap, Samtalscoaching och Beroende- och ångestproblematik bland mycket annat.

Vare sig du letar efter användbara verktyg för ditt arbete, vill utveckla dina kompetenser som anhörig eller medmänniska, eller bara vill stilla din nyfikenhet och växa i nya riktningar finns det något här för dig.

 

Välkommen att titta igenom vårt utbud och läsa mer om det som intresserar just dig, och tveka inte att kontakta oss om du undrar över något!

 

 

 

Kurser

Ges på beställning

Påbyggnadskurs för behandlare PKB

En kvalitetshöjande utbildning på 14 dagar för behandlare! Den passar lika bra för dig som är välutbildad som för dig med kort utbildning men med förhoppningsvis stor erfarenhet. I första hand riktar oss till personal inom missbruk- och beroendeområdet.

     Kursen är uppdelad på fyra delar. Man läser varje del i tur och ordning. Du får praktiskt användbara redskap för att nå goda behandlingsresultat.

·  del I Diagnostik
·  del II Matchning
·  del III Behandlingar
·  del IV Utvärdering

» Läs Mer / Anmäl

mar-apr 2018

Orienteringskurs i KBT

Orientera dig om grunderna i kognitiv terapi!

 

Alla som är intresserade av kognitiv terapi är välkomna till kursen.

   Den ger kunskaper om kognitiva och beteendeinriktade teorier, terapier och metoder. Många går ­kursen för att få nya verktyg i sitt arbete. Andra för att få en över­blick om vad som menas med KBT – det är ok det också!

   Den som vill bli elev på den tvååriga grundläggande psykoterapiutbildning, KBT steg 1, ska först gå orienteringskursen. Om man inte hinner det så kan man komplettera under första delen av utbildningen. 

     Hjärtligt välkommen till Bergströms!

» Läs Mer / Anmäl